Deprecated: mysql_connect() [function.mysql-connect]: The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /var/www/aside.dk/metalbasen.dk/include/conn.php on line 7
MetalBasen
MetalBasen som startside! Tip en ven
MetalBasen drejning fraesning laserskaering svejsning bukning
  Hjem    Leverandør registrering   Om os   Kontakt   Værktøjskassen
Aktuelle leverandører
brand
brand
brand
Indkøbere

Kære indkøber - velkommen til metalindustriens store leverandør katalog.
Det er her du let og logisk finder kvalificerede leverandører.

Databasen er altid up-to-date og har du brug for en ydelse der endnu ikke repræsenteret på Metalbasen - så hjælper vi dig med at finde den!

Find leverandøren via vores søgemaskine midt på siden.
På Metalbasen sætter vi en ære i at gøre tingene så enkle som muligt. Det skal nemlig være enkelt og effektivt at finde den rette leverandør.
Søgemaskinen er derfor også udviklet og testet i samarbejde med indkøbere fra nogle af metalindustriens ledende virksomheder.

Virksomhederne i Metalbasen er branchens kvalificerede leverandører. Leverandører der af sine kunder og samarbejdspartnere er kendte for kvalitet og leveringssikkerhed.

Virksomhederne har ofte mange års erfaring som b2b leverandører, men har gennem Metalbasen set muligheden for at præsentere deres vifte af ressourcer på en måde, så både indkøber og leverandør får stort udbytte af virksomhedens tilstedeværelse på nettet.

Har du spørgsmål ris/ros til Metalbasen, hvad end det er som indkøber, projektleder, leverandør eller presse, er du velkommen til at skrive til os via Kontakt

God fornøjelse på Metalbasen

» Se mere


  Hjem    Leverandør registrering   Om os   Kontakt   Værd at vide
Copyright 2007, MetalBasen, Tel. +45 41 95 10 05

Udvidet søgning

Stil flere krav med denne søgning

Smart søgning

Når det er et krav at din leverandør skal kunne fx. både svejse OG fræse